Modellöversikt Sandero Logan MCVLogan Pick-UpLogan Van   Modeller
 

Gillar du smarta lösningar, till ett bra pris? Samma sak tror vi på. Våra modeller utmärker sig med sina generösa utrymmen. Generösa för passagerare, generösa för tillhörigheter och bagage. Generösa pris- och prestandamässigt, optimerade för att förse dig med all utrustning du behöver, utan kompromisser eller krusiduller. Välj Dacia och du väljer förtroende.

 Från 89.000:-

Äntligen stil, rymlighet och stabilitet! Vad döljer Dacia Sandero innanför sina moderna dynamiska linjer? Pålitlighet och trygghet på vägarna oavsett vilken väg och vilka väderförhållanden du kör i.  En interiör med generösa utrymmen, rymligt baksäte och bagageutrymme. Dacia Sandero: intelligent, helt enkelt.
Läs mer.

   

   


Från 99.900:-

Från 94 000 kr får du en Dacia Logan MCV som har ett utrymme som med säkerhet kommer att uppfylla dina förväntningar. En idealisk kombi för familjer eller andra som söker ett mångsidigt fordon med alla fördelar som Dacia står för i form av pris, plats och tålighet.
Läs mer.

   

   


Från 75.200:- exkl. moms

Dacia Logan Pick-Up är lättillgänglig, robust och praktisk. Den är rymlig men har ändå kompakta mått och med sin bekväma förarplats är den ett synnerligen effektivt arbetsredskap, alltid redo att uppfylla en krävande fackmans behov. Med sin lastkapacitet på 725 kg är Logan Pick-Up unik i sin kategori.
Läs mer.

   

   


Från 75.200:- exkl. moms

Dacia Logan Van är ett fordon för proffs som vill vara praktiska. Bilen är pålitlig och tålig och kan tack vare sin höga lastkapacitet frakta möbler, färgburkar eller gödselsäckar i den tyngsta klassen utan minsta antydan till påfrestning. Logan Van behåller känslan för service i alla lägen.
Läs mer.